11. huhtikuuta 2014

Pitsaperjantai

Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kun pitsalla!
Tässäpä siis ohje, parin viikoa sitten otettujen kuvien kera, yhteen (niistä monista) parhaista pitsoista.



KANA BBQ

Pitsapohja:

1,75 dl vettä
1/3 tuorehiivaa
suolaa
6 rl öljyä
jauhoja sopivassa suhteessa

Kaulitse todella ohueksi, jotta pohjasta tulisi uunissa mahdollisimman rapea.

Päälle:

tomaattimurska sekoitus (paseerattua tomaattia, ketsuppia, mustapippuria)
BBQ-kastiketta
juustoraastetta
kanaa
tuore ananasta
punasipulia
vuohenjuustoa

Paiston jälkeen lisää vielä päälle BBQ-kastiketta ja kylkeen rucola-avokado-aurinkokuivattutomaatti-salaatti






















Ihanaa alkavaa viikonloppua! Muistakaa nauttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti