Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kun pitsalla!
Tässäpä siis ohje, parin viikoa sitten otettujen kuvien kera, yhteen (niistä monista) parhaista pitsoista.
KANA BBQ
Pitsapohja:
1,75 dl vettä
1/3 tuorehiivaa
suolaa
6 rl öljyä
jauhoja sopivassa suhteessa
Kaulitse todella ohueksi, jotta pohjasta tulisi uunissa mahdollisimman rapea.
Päälle:
tomaattimurska sekoitus (paseerattua tomaattia, ketsuppia, mustapippuria)
BBQ-kastiketta
juustoraastetta
kanaa
tuore ananasta
punasipulia
vuohenjuustoa
Paiston jälkeen lisää vielä päälle BBQ-kastiketta ja kylkeen rucola-avokado-aurinkokuivattutomaatti-salaatti
Ihanaa alkavaa viikonloppua! Muistakaa nauttia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti