11. toukokuuta 2013

KeittiöMeidän keittiö on siis aikalailla alkuperäinen ja siihen on ainoastaan tehty pientä pintaremonttia: kaappienovet ja kaakelit maalatiin, kaappien ylälistat poistetiin, lattia, kaappien vetimet sekä liesituuletin vaihdetiin.


Keittiön helmi on itse tekemämme ruokapöytä mistä pidän erittäin paljon.
Halusimme (tai minä halusin) keittiöön kuuden hengen pöydän, mutta keittiön tila ei antanut periksi perinteiselle kuudenhengen pöydälle. Myös väriltään halusin pöydän olevan harmaa. Aikani pöytää etsiskellessäni eräänä iltana iltalenkillä näin vanhoja lavoja ojanpohjalla ja totesin että noista haluan keittiön pöydän. Niinpä kaksi euro lavaa käytiin nappaamassa auton kyytiin ja eikun pöydän tekoon. 
Jalat pöytään löysin kodin terrasta ja lasikannen teetin lasiliikkeessä.
Tuolit on hankittu Askosta.


Keittiön seinää koristaa kuvat vanhoista dieselin mainoksista. Taas kerran, kun nämä löysi paikkansa, sai todeta ettei koskaan kannata heittää mitään pois. Nämä samaiset mainokset koristivat ystäväni ja minun ensimmäistä kotia.Keittiön kaapinpäällisiä koristaa toisella puolella korkkikokoelma, johon on päässyt mukaan myös pikkuveljeni lapsena keräämät pullonkorkit ja toisella puolella peltipurkkikokoelma.

Tässä vielä muutamia yksityiskohtia keittiöstä. Yrtit on päässyt keittiönpöydälle nauttimaan valosta ja tuomaan ihanaa vihreyttä.Kiva, että kävit kurkistamassa meidän keittiöön.
Seuraavaksi siirrytäänkin sitten vierashuoneen puolelle.

Ensi kertaan. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti