4. tammikuuta 2014

Blogi hiljaisuus

Hiljais eloa blogi rintamalla on ollut monestakin syytä:

1. 

Joulua edeltävänä launtaina kirjoitettiin vuokrasopimus uusien asukkaiden kanssa meidäin kodista ja joulun pyhinä tyhjennettin kaikki kamat välivarastoon. Voin kertoa, että oli vähän urakkaa ja joulun pyhinä olisi varmasti keksinyt jotain perempaakin tekemistä. No mutta koti on nyt tyhjä ja odottaa uusia asukkaita. Meidän uudesta kodista ei vielä tietoa, mutta helmikuussa olisi tarkoitus majailla väliaikaisessa kämpässä ja sieltä käsin sitten etsiä sopiva koti Helsingistä. Pakkaukseen haastetta toi myös se että tavarat piti pakata kolmiosaisesti: ne jotka lähtee reissuun matkaan, ne jota tarvitaan väliaikaisessa kodissa ja ne jotka voi olla kaksi kuukautta säilössä. En suosittele kenellekkään. :)


2. 

29.päivä tammikuuta starttasimme häämatkallemme kohti Vietnamia. Tarkoituksena viettää koko Tammikuu Vietnamin taivaan alla. Otimme lennot Klmn kautta ja lensimme ranskan kautta Ho Chi Minh Cityyn ja air france yllätti kyllä meidät molemmat positivisesti. Erittäin hyvä lentoyhtiö!

Vietettiin pari päivää, Uusi Vuosi mukaan lukien Ho Chi Minh Cityssä ja jatkettiin siitä sitten matkaa eteenpäin. 

Oltiin varattu hotelli valmiiksi Agodan kautta joka onneksemme osoittautui olevan erittäin hyvällä paikalla. Alkuun meinas kyllä olla pieni muotoinen järkytys ihmis paljoudesta, mutta aika nopeasti siihen tottui.






Kierreltiin kaupunkia ja käytiin mm. War remnans museossa ja täytyy kyllä sanoa, että museon kuvat sota ajalta ja sen jälkeisistä vaikutuksista veti tämän naisen hyvin hyvin hiljaiseksi.



Seuraavana määränpäänä meillä oli Phu Quocin saari mielessä aurinko ja hiekkarannat. :) Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.